برای این که طرز کار و کاربرد دسته موتور خودرو را بدانیم ابتدا این مثال را می زنیم. تصور کنید فردی را که در شرایطی نامتعادل در حال راه رفتن بر روی یک لبه باریک است. واضح است که این شخص برای حفظ خود و شرایط تعادل باید را به یک تکیه گاه تکیه کند یا این که بدن خود را در جهت های مختلفی برای داشتن تعادل تکان دهد
در بحث بررسی خودروهای روز بازار ، نوبت به بررسی جیلی GC6 می رسد.خودروهای چینی ، در سال های اخیر سهم زیادی از بازار خودروی کشور را در دست گرفته اند. چه محصولات وارداتی ، و چه خودروهایی که در کشور مونتاژ می شوند.جیلی یکی از کمپانی های نسبتا خوش نام چینی است. در گذشته و ابتدای ورود چینی ها به بازار خودرو ، چه در جهان وچه در ایران ،همگی کیفیت پایین و محصولات کپی برداری شده را به یاد می آورند. اما با گذشت زمان و بهبود برخی از کمپانی های چینی ، این دید تا حدودی عوض شده است .
طبق ابلاغیه شورای رقابت، خودروسازان میتوانند هر سه ماه یکبار با در نظر گرفتن تورم خودرو نسبت به قیمتگذاری جدید محصولات خود اقدام کنند. قائم مقام مدیر عامل در حوزه فروش و خدمات پس از فروش گروه خودروسازی سایپا نیز قیمتهای جدید خودروسازان را تایید و تاکید کرده که این قیمتها از بهمن اعمال خواهد شد.
با این توضیحات و توجه به آمارهای ارائه شده از بازارهای خودرویی در نقاط مختلف جهان شکی وجود ندارد که کمپانی های خودروسازی ژاپنی عملکرد موفقی در بازارهای خارجی دارند. اما شاید برایتان جالب باشد تا با سلیقه شهروندان ژاپنی در این زمینه نیز آشنا شوید! به عبارت دیگر اینکه ژاپنی ها هنگام خرید خودرو یک برند داخلی را انتخاب می کنند یا آنکه به سمت محصولات وارداتی می روند؛ می تواند در نوع خود جذاب باشد.
برای پاسخ به این سوال نگاهی به آمار فروش خودرو در فصل اول سال جاری میلادی(2019) خواهیم داشت تا مشخص شود در گزارش های سه ماهه نخست کدام برندها نبض بازار را در اختیار داشته اند.
آماری که در جدول زیر آمده است شامل مجموع فروش انواع سواری، اتوبوس و کامیون در زمان مذکور خواهد بود. همچنین برندهایی در جدول حضور دارند که شاید نامشان برای مخاطب کمتر آشنا باشد که بطور خلاصه معرفی می شوند:
دایهاتسو: این خودروساز ژاپنی به تولید خودروهای کوچک و همچنین بیابانگرد شهرت دارد. این گروه خودرویی هم اکنون جز شرکت های تابعه تویوتا است. 51.2 درصد از سهام دایهاتسو دراختیار تویوتا قرار دارد. سابقه تاسیس این برند به 1906 میلادی باز می گردد.
هینو موتورز: شرکت خودروسازی ژاپنی فعال در زمینه تولید موتورهای دیزلی، انواع کامیون و اتوبوس است. این شرکت در سال 1973 به عنوان بخش خودروهای سنگین تویوتا راه اندازی شد. هم اکنون بزرگترین تولید کننده خودروهای سنگین و نیمه سنگین در ژاپن است.
میتسوبیشی فیزو: زیر مجموعه ای از شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی است که تولید کامیون، اتوبوس و وسایل نقلیه تجاری را دنبال می کند. سابقه راه اندازی این مجموعه به 1932 میلادی باز می گردد.
یودی تراکس: شرکت خودروسازی ژاپنی است که سابقه آن به 1935 میلادی باز می گردد. در سال 2007 ولوو سهام آنرا خریداری کرد. این گروه بر تولید کامیون، اتوبوس و موتورهای دیزلی متمرکز است.
منبع:
عصر ایراننظرات کاربران:
کلمات کلیدی: